SURHUIZUM-ONLINE
Nieuws Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Sport    
Kerknieuws Activiteiten    
Dossiers Column    
Nieuwsarchief Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Nieuwsberichten, verslagen en foto's voor deze rubriek kun je mailen naar: nieuws@surhuizum-online.nl
 
Copyright © 1998-2017 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
NIEUWS
 
Achtkarspelen aan de slag met de Doarpsstrjitte in Surhuizum
 
 
Wethouder Jouke Spoelstra van Achtkarspelen zei blij te zijn met de samenwerking met Plaatselijk Belang Surhuizum. Dat gebeurde woensdagavond tijdens een informatiebijeenkomst over de reconstructie van de Doarpsstrjitte in Surhuizum. "We hebben in beide dorpen geweldig samengewerkt aan het concept-ontwerp. Belangrijke aandachtspunten zoals verkeersveiligheid, materiaalgebruik en de inpassing van groen in de straat kwamen daarbij aan de orde", zei de wethouder in De Delfeart.
 
De uitkomst van de samenwerking kwam samen in het concept-ontwerp wat woensdagavond aan de inwoners van Surhuizum werd gepresenteerd. Er was voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen over het ontwerp. Na het verwerken van de reacties op het concept wordt het definitieve ontwerp opgesteld, samen met de technische tekeningen en het bestek. Rondom de zomervakantie zal de aanbestedingsprocedure plaatsvinden.
 
Het werk wordt in fasen uitgevoerd om overlast zo veel mogelijk te beperken. Tijdens de werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld voor doorgaand verkeer.
 
6 juli 2017
 
 
LAATSTE NIEUWS