SURHUIZUM-ONLINE
Nieuws Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Sport    
Kerknieuws Activiteiten    
Dossiers Column    
Nieuwsarchief Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Nieuwsberichten, verslagen en foto's voor deze rubriek kun je mailen naar: nieuws@surhuizum-online.nl
eXTReMe Tracker
 
Copyright © 1998-2012 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
NIEUWS
 
De Zwarte crossers winnaar zeskamp
 
Foto: Kornelis van Dekken
 
Sinds jaren stond afgelopen woensdag weer een ouderwetse zeskamp op het avondprogramma van de Spulwike. Maar liefst 17 teams hadden zich opgegeven voor dit sportieve spektakel. Op de onderdelen stormbaan, kuipje steken, lat lopen, koekhappen op een luchtkussen, zakslaan boven een waterbassin en touwtrekken bonden de deelnemers met elkaar de strijd aan.
Onder de vele toeschouwers waren vooral het zakslaan en het kuipje steken populair. De hevige gevechten boven het water zorgden voor menig nat pak, dit tot hilariteit van de bezoekers. Ook hij het kuipje steken kreeg menig deelnemer een emmer water over zich heen. De organisatie van deze avond was in handen van Pieter Siemon van der Veen en Johan Bolhuis.
 
Nadat de jury, bestaande uit Bart Veenhuizen en Mark Storm, de punten had opgeteld werden de Zwarte crossers als winnaars uitgeroepen. De Zwarte crossers hadden met 32 punten anderhalve punt meer gescoord dan de nummer 2. Op de tweede plaats eindigde met 30,5 punten 'De 3e helft'. En met 29 punten wist 'Mei elkoar' de derde plaatst te bemachtigen.
 
Na afloop van de prijsuitreiking namen de mannen van Wooden Moons het podium over. Zodat het aanwezige publiek nog kon nagenieten met live muziek van deze classic rock band. De vijfmans formatie speelde diverse nummers met muziek uit de jaren 60, 70 en 80, zodat het nog lang onrustig bleef in Surhuizum.
 
Bekijk hier alle foto's of kijk voor meer foto's op www.spulwike.nl.
 
www.surhuizum-online.nl/spulwikesurhuzum
 
15 augustus 2013
 
 
LAATSTE NIEUWS