SURHUIZUM-ONLINE
Nieuws Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Sport    
Kerknieuws Activiteiten    
Dossiers Column    
Nieuwsarchief Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Nieuwsberichten, verslagen en foto's voor deze rubriek kun je mailen naar: nieuws@surhuizum-online.nl
 
Copyright © 1998-2017 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
NIEUWS
 
Informatieavond reconstructie Doarpsstrjitte
 
 
De gemeente Achtkarspelen voert in 2017 en 2018 wegwerkzaamheden uit aan de Doarpsstrjitte in Surhuizum. De weg en een deel van het riool zijn aan groot onderhoud toe. Ook qua uitstraling is de Doarpsstrjitte aan een opknapbeurt toe.
 
Het concept-ontwerp willen we graag met belangstellenden bespreken voordat het als definitief ontwerp wordt vastgesteld. U bent daarom van harte uitgenodigd voor de informatieavond op 5 juli 2017 vanaf 19.30 tot 21.30 uur in de muziekzaal van De Delfeart We starten de informatieavond met een korte presentatie over het ontwerp en over de uitvoering. Vervolgens kunt u voor vragen of opmerkingen terecht bij verschillende medewerkers van de gemeente.
 
In nauwe samenwerking met Plaatselijk Belang Surhuizum is in de afgelopen periode gewerkt aan het concept-ontwerp. Belangrijke aandachtspunten waren verkeersveiligheid, voornamelijk gericht op de kruisingen, het materiaalgebruik, de inpassing van groen in de straat, inrichting van het gebied rondom de kerk en het functioneren van het rioolstelsel.
 
Benieuwd naar de plannen? Bekijk het concept-ontwerp op de website van de gemeente Achtkarspelen. Of kom woensdag 5 juli naar de informateavond in De Delfeart.
 
28 juni 2017
 
 
LAATSTE NIEUWS