SURHUIZUM-ONLINE
Nieuws Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Sport    
Kerknieuws Activiteiten    
Dossiers Column    
Nieuwsarchief Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Nieuwsberichten, verslagen en foto's voor deze rubriek kun je mailen naar: nieuws@surhuizum-online.nl
eXTReMe Tracker
 
Copyright © 1998-2012 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
NIEUWS
 
Sportieve strijd tijdens de zeskamp
 
Foto: Kornelis van Dekken
 
Met het oplaten van ballonnen werd woensdagmiddag de Spulwike voor de jeugd geopend. Op het programma stond deze middag, net zoals 's avonds voor de volwassenen, de zeskamp. De kinderen uit de onder- en bovenbouw werden in groepjes verdeeld, waarna ze de verschillende onderdelen van het spellenparcours afliepen.
 
De oudere jeugd moest onder meer een strombaan bedwingen, touwtrekken, een parcours afleggen op hobbelfietsen, buik glijden op een ingezeepte baan en zo snel mogelijk op loopski's heen en weer lopen. Naast een sportieve strijd leverde die ook regelmatig hilarische situaties op.
De jongste kinderen vermaakten zich met zaklopen, bananen gooien naar een stel apen, in duoklompen zo snel mogelijk heen wen weer lopen, een heuse survivalbaan, sponsen gooien en een kat en muis spelletje. Daarnaast werden de kinderen nog geschminkt in de tent, waar ook nog gesjoeld werd.
 
Na het optellen van de punten, werd in de onderbouw groep 6 uitgeroepen tot winnaar en in de bovenbouw groep 2. Alle prijswinnaars kregen een kleine attentie uitgereikt door de organisatie, die deze middag in handen was van de activiteitencommissie van korfbalvereniging DTS uit Surhuizum.
 
Bekijk hier alle foto's, deel 1 (door Kornelis van Dekken) en deel 2 (door Koop van der Velde) of kijk voor meer foto's op www.spulwike.nl.
 
www.surhuizum-online.nl/spulwikesurhuzum
 
15 augustus 2013
 
 
LAATSTE NIEUWS