SURHUIZUM-ONLINE
Omgevingsplan 'De Delfeart' Nieuws Dossiers Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Laatste nieuws Overzicht Groene dorpen Surhuizum
  Kerknieuws  
  Dossiers  
  Nieuwsarchief  
     
 
 
 
Copyright © 1998-2016 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
OMGEVINGSPLAN 'DE DELFEART'
 
Laatste nieuws
 
Uitvoering Omgevingsplan 'De Delfeart'
13-12 Ruim voor de Spulwike kwam de nieuwe parkeerplaats bij dorpshuis 'De Delfaert' gereed en kon de grote tent zonder problemen geplaatst worden. De grasdallen zijn inmiddels 'groen'. Voor sommige bezoekers is het nog wel wennen dat er geen parkeervakken aangegeven worden.

Lees verder...
 
Uitvoering Omgevingsplan 'De Delfeart'
30-06 De laatste weken regende het veel en vaak. Geen mooie werkomstandigheden voor het straatwerk voor de nieuwe parkeerplaatsen bij dorpshuis 'De Delfeart'. Maar de uitvoering vordert gestaag.

Lees verder...
 
Uitvoering Omgevingsplan 'De Delfeart'
01-06 Op zaterdag 7 mei vond de inhaalactie van NL Doet 2016 plaats. Acht vrijwilligers van het dorpshuis 'De Delfaert' bouwden van steigerhouten planken drie grote tafels en zes banken, die straks een plaats krijgen op het nieuwe terras.

Lees verder...
 
Vrijwilligers gezocht bij uitvoering Omgevingsplan 'De Delfeart'
03-05 De gemeente en de werkgroep zijn het op hoofdlijnen eens geworden over het uitvoeringstraject van het Omgevingsplan 'De Delfeart'. Voor het dorp is het belangrijk dat de uitvoering geen belemmering vormt voor de jaarlijkse Spulwike eind augustus.

Lees verder...
 
Bewonersavond Omgevingsplan 'De Delfeart' 24 februari
08-03 Op 24 februari werd het Omgevingsplan 'De Delfeart' gepresenteerd aan een gezelschap van ruim twintig bewoners. Daarnaast was er een delegatie van drie ambtenaren van de gemeente aanwezig en toonde wethouder Max de Haan als toehoorder zijn belangstelling voor de uitkomst van de avond.

Lees verder...
 
Korte toelichting Omgevingsplan 'De Delfeart'
19-02 Woensdagavond willen we graag de voorstellen uit ons omgevingsplan met u bespreken. Eerder kon u hierover lezen op deze website. Een korte toelichting om het omgevingsplan kunt u hieronder lezen.

Lees verder...
 
Bewonersavond Omgevingsplan 'De Delfeart' 24 februari
09-02 De uitwerking van het Omgevingsplan 'De Delfeart' is zover gevorderd, dat de werkgroep het graag aan u wil presenteren op een bewonersavond, woensdag 24 februari 20.00 uur in het dorpshuis.

Lees verder...
 
Eerste subsidietoekenning Omgevingsplan 'De Delfeart'
24-11 In oktober ontving Plaatselijk Belang het bericht dat de provincie een subsidie van € 9.450,= uit het Iepen Mienskipsfûns Fryslân heeft toegekend aan het project Omgevingsplan Dorpshuis 'De Delfeart'.

Lees verder...
 
Geslaagde informatieavond Omgevingsplan 'De Delfeart'
01-07 Wat willen we voor een soort parkeerplaats, open met halfverharding of juist besloten met vlakken gekleurde betonklinkers? Is er nog voldoende ruimte voor de feesttent in de Spulwike? En wat maakt een terras bij het dorpshuis gezellig?

Lees verder...
 
 
Een plan voor de verbetering van de wijde omgeving van het dorpshuis
Deelnemer Kern met Pit editie 2016
 
 
Een plan voor de verbetering van de wijde omgeving van het dorpshuis: een definitieve parkeervoorziening, gezellig terras, manifestatie- en speelveld en een goed onderhouden beplanting. Voor 'Kern met Pit' brengen we het onderdeel terras / speelveld in.
Kern met Pit editie 2016