SURHUIZUM-ONLINE
Sport Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Nieuws    
Sportuitslagen Activiteiten    
Sportarchief Column    
Links Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Wedstrijdverslagen, uitslagen en foto's voor de sportrubriek kun je mailen naar: sport@surhuizum-online.nl
 
Copyright © 1998-2017 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
SPORT
 
Clubkampioenschappen ASC afdeling tennis
 

Na het einde van de voorjaarscompetitie van de K.N.L.T.B. is het voor veel tennisverenigingen tijd om de clubkampioenschappen te houden, zo ook in Augustinusga.

In juni is begonnen met de Dames-enkel en de Dames-dubbel partijen.
Op 20 juni was de aftrap voor Jolanda en Marjolein, die er een spannende drie-setter van maakten, die in de derde set nipt werd gewonnen door Marjolein. Setstanden 6-2/ 3-6 en 4-6. Een dag later kon Jolanda weer aan de bak, nu tegen Mettie. Dit maal trok Jolanda aan het langste eind, zij won met 6-0 en 6-4.
Dinsdagavond 27 juni was er weer een enkelpartij, nu tussen Mettie en Mieke, welke met 6-1 en 6-0 werd gewonnen door Mettie. Op de andere baan werd de eerste dubbelpartij gespeeld, tussen het duo Marjolein/ Fenny en Tine /Reins. Tine en Reins werden vrij kansloos verslagen met 6-2 en 6-1.
Op dinsdag 4 juli waren er op beide banen acht dames de volgende dubbelpartijen aan het spelen. Marjolein en Fenny waren in twee sets net te sterk voor Mettie en Mieke, setstanden 6-4/6-4. Op de andere baan streden Reins en Tine tegen Jolanda en Josť en moesten wederom het onderspit delven in twee sets, 3-6/4-6.
Een dag later speelden Tine en Reins opnieuw, nu tegen Mettie en Mieke. Het werd een mooie strijd met leuke rally's en helaas voor eerstgenoemden verloren met 3-6/4-6.
De komende weken worden de resterende wedstrijden gespeeld. Dan zal duidelijk worden wie kampioen enkelspel is en wie de damesdubbel kampioenen zijn. Na de vakantie gaan we verder met de gemengde dubbels en de heren partijen. Tennisleden kunnen zich hiervoor nog steeds aanmelden.
Het bestuur wenst iedereen nog leuke tennispartijen, ook in de diverse toernooien in de omgeving, en een fijne vakantie.
 
20 juli 2017
 
 
LAATSTE SPORTNIEUWS