SURHUIZUM-ONLINE
Spulwike Surhuzum     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Laatste nieuws    
Programma 2016    
Over de Spulwike    
Eerdere edities    
     
 
 
 
Copyright © 1998-2016 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
SPULWIKE SURHUZUM
 
Laatste nieuws
 
Zomerse afsluiting Spulwike met Simmerfair
30-08 Zaterdag 27 augustus werd de 43ste editie van de Spulwike afgesloten met een gezellige Simmerfair. Door het zomers weer werd het 's middags al vroeg druk op de fair. De organisatie van de markt lag dit jaar in de handen van Regina Meijer en Nynke Veenstra.

Lees verder...
 
Demonstratie maaien met de zeis
29-08 Door enkele deelnemers aan het kampioenschap seineharjen werd er zaterdag op sportpark 'Woudlust' nog een korte demonstratie maaien met de zeis gegeven. Naast het haren van de zeis is ook het maaien met de zeis een oud ambacht dat niet verloren hoort te gaan.

Lees verder...
 
Franke Bouwstra voor de zevende keer kampioen seineharjen
29-08 Zaterdagmiddag 27 augustus deden zestien deelnemers mee aan het inmiddels landelijk bekende kampioenschap Seineharjen. Het kampioenschap dat sinds 1979 wordt georganiseerd trok weer vele bekende gezichten naar Surhuizum.

Lees verder...
 
Grandioos optreden Vangrail in Surhuizum
28-08 Na afloop van het Surhúster Sport-ratjetoernooi was het podium in de feesttent voor Vangrail. In een volle tent ging het publiek helemaal los op het gevarieerde repertoire van de band.

Lees verder...
 
ASC35+ winnaar Surhúster Sport-ratjetoernooi
28-08 Vrijdag 26 augustus werd het sportieve karakter van de middag doorgezet naar de avond. Onder de titel 'Het balletje van raar rollen!' gingen de teams de onderlinge strijd aan op de onderdelen 'Beachvolleybal', Beachkorfbal' en 'Bubbel voetbal' tijdens het Surhúster Sport-ratjetoernooi.

Lees verder...
 
Spannende middag met Surhúster Superhelden
26-08 Voor de jongste kinderen stond vrijdagmiddag een spelletjesmiddag op het programma. De kinderen mochten verkleed als hun favoriete superheld naar de feesttent komen, vanaf daar liepen de Surhúster Superhelden in optocht naar het korfbalveld van DTS.

Lees verder...
 
Uitslag oriënteringsrit Spulwike
26-08 Onder tropische omstandigheden werd donderdag 25 augustus de orienteringsrit van de Spulwike gereden. Maar liefst 68 equipes trotseerden de warmte, of zochten misschien juist verkoeling bij de airco.

Lees verder...
 
Geslaagde fietstocht tijdens Spulwike
26-08 Donderdagavond 25 augustus kon men in de auto stappen om aan de oriënteringsrit mee te doen of zoals veel mensen met dit mooie weer hadden gedaan, kon men deelnemen aan de fietstocht.

Lees verder...
 
Waterpret en disco op het veld
26-08 Door het mooie weer heeft het bestuur van de Spulwike besloten om het middagprogramma te wijzigen. De Kinderplaybackshow gaat niet door en daarvoor in de plaats is er waterpret en disco op het veld.

Lees verder...
 
Teake van der Meer in de feesttent
25-08 Ondanks dat Teake van der Meer besloten heeft het rustiger aan te doen, stond hij woensdagavond 24 augustus toch op het podium in de feesttent. Voor Surhuizum wilde hij graag een uitzondering maken.

Lees verder...
 
Spulwike van start met Spijkerdorp
24-08 Woensdagmiddag 24 augustus werd de 43ste editie van de Spulwike in Surhuizum geopend door Spulwike-voorzitter Erik Pel. Deze middag stond voor de jeugd vanaf 6 jaar het Surhuzumer Spijkerdorp op het programma.

Lees verder...
 
 
Spulwike Surhuzum, van 24 t/m 27 augustus 2016 in Surhuizum
STICHTING SPULWIKE SURHUZUM
De stichting Spulwike Surhuzum stelt zich ten doel het organiseren van een feestweek in en ten behoeve van het dorp Surhuizum.
 
Contact
Het algemene emailadres van de spulwike is spulwike@live.nl.
 
 
Ga naar www.spulwike.nl, voor meer berichten van en over de Spulwike Surhuzum!