SURHUIZUM-ONLINE
Spulwike Surhuzum     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum Online via:

Laatste nieuws    
Programma 2017    
Over de Spulwike    
Eerdere edities    
     
 
 
 
© Surhuizum Online
 
 
 
 
SPULWIKE SURHUZUM
 
Laatste nieuws
 
Wampex 2017 was weer een groot succes!
11-09 Een vol deelnemersveld met stuk voor stuk enthousiaste deelnemers. Maar net als bij andere activiteiten die plaats vinden tijdens de Spulwike is er veel voorbereiding nodig. Maanden van te voren zetten we de tocht al uit, om deze later nog enkele keren te controleren of er niets verandert is.

Lees verder...
 
Anna Margriet Loonstra is de mol van Surhuizum
07-09 Na het succesvolle de jongens tegen de meisjes twee jaar geleden organiseerde Party Big! Verhuur voor de vrijdagavond van de Spulwike: wie is de mol? Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op de Mol in zijn midden.

Lees verder...
 
Veel spektakel met boerenspelletjes tijdens Spulwike
07-09 Afgelopen vrijdag stond tijdens de Spulwike het Boerenspelspektakel op het programma voor de oudere kinderen van de basisschool. De organisatie van deze spelletjemiddag was in handen van het jeugdhonk Us Stek.

Lees verder...
 
Spulwike sluit af met Simmerfair en live muziek
03-09 Afgelopen zaterdag werd de 44ste editie van de Spulwike afgesloten met een Simmerfair op Lustenburg en de Bartemerwei. De organisatie was er in geslaagd om een grote verscheidenheid aan standhouders naar Surhuizum te krijgen.

Lees verder...
 
Rolf Dijkema voor derde keer kampioen seineharjen
03-09 Afgelopen zaterdag werd op de laatste dag van de Spulwike voor de 39ste keer het kampioenschap seineharjen georganiseerd in Surhuizum. Meer dan een uur lang hamerden de zestien deelnemers ingespannen met de haarhamer over de snede van de zeis.

Lees verder...
 
Fietstocht en puzzelrit weer zeer in trek tijdens Spulwike
02-09 Donderdagavond stond traditiegetrouw de fietstocht en de puzzeltocht voor auto's op het programma. Om 18.00 uur kon met op de fiets stappen voor een prachtige route van ongeveer 20 kilometer in de omgeving van Surhuizum.

Lees verder...
 
Lekker swingen en dansen bij de CoolKids Party
01-09 Donderdagmiddag werd er een waanzinnig dans- en zingfeest georganiseerd voor de kinderen in de feesttent. Een te gekke middag met de CoolKids Party. Wat hebben de kinderen genoten van het feest.

Lees verder...
 
Gezellige bingo avond met Truus, Albert en Folkert Hans
01-09 Woensdagavond stond een heuse Amsterdamse bingo avond op het programma van de Spulwike. In de feesttent zaten ruim 200 mensen klaar met pen en bingokaarten. De leiding van deze avond was in handen van Truus...

Lees verder...
 
Hulpdiensten aanwezig tijdens mini 112 dag in Surhuizum
30-08 Woensdagmiddag 30 augustus werd de 44ste editie van de Spulwike geopend door Spulwike-voorzitter Erik Pel. Deze middag waren de politie, brandweer en ambulance waren met hun voertuigen naar het Mienskipsfjild gekomen...

Lees verder...
 
 
Spulwike Surhuzum, van 30 augustus t/m 2 september 2017 in Surhuizum
De Stichting Spulwike Surhuzum stelt zich ten doel het organiseren van een feestweek en mogelijke andere festiviteiten in en ten behoeve van het dorp Surhuizum.
 
 
Kijk voor het laatste nieuws over en foto's en video's van de Spulwike op www.spulwike-surhuzum.nl.
 
Het algemene emailadres van de Spulwike is info@spulwike-surhuzum.nl.
 
 
Blader door het digitale programmaboekje op www.gruttegelf.nl